Știrile 60m.RO

Cîțu a declarat luni că moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, nu va trece

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat luni, 7 februarie, că moţiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, nu va trece și a spus despre ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi, că „este important să stăm mai puțin la televizor și să muncim mai mult”.

„Nu am emoții în ceea ce privește moțiunea de astăzi”, a spus Florin Cîțu înaintea ședinței Biroului Executiv (BEx) al PNL, la care va participa și premierul Nicolae Ciucă. Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, intitulată „Incompetenţa şi minciuna închid lumina în România. Ministrul «săptămâna viitoare» Virgil Popescu, un pericol pentru securitatea energetică a României”, va fi dezbătură astăzi, 7 februarie, în plenul Parlamentului, urmând să fie supusă votului miercuri, 9 februarie. Cu referire la situația ministrului PSD al Muncii, Marius Budăi, acuzat de liberali că nu a performat, Florin Cîțu a răspuns: „Cred că este important să stăm mai puțin la televizor și să muncim mai mult, pentru ca Guvernul să aibă mai mult randament”. „Vom vedea în Coaliție ce spune Coaliția”, a mai afirmat liderul PNL, întrebat dacă liberalii vor cere demisia lui Marius Budăi. Afirmațiile lui Cîțu vin în contextul în care vineri, 4 februarie, mai mulți liberali s-au declarat deranjați pentru că guvernul condus de Nicolae Ciucă nu a intervenit pentru a-l susține pe ministrul energiei, Virgil Popescu, atunci când PSD și USR au cerut demisia acestuia, au declarat pentru Libertatea surse din partidul condus de Florin Cîțu. Liberalii au acuzat atunci faptul că Guvernul a transmis în schimb un mesaj de susținere pentru ministrul PSD al muncii, Marius Budăi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button