Politică

Antonio Andrusceac dă verdictul în scandalul din USR: O confruntare între securiști!

Antonio Andrușceac, fost consilier local al Sectorului 4 din partea USR, în prezent deputat AUR, susține că în spatele luptei pentru putere din USR, dintre Dacian Cioloș și Dan Barna, s-ar afla niște „securiști”.

În direct la Realitatea Plus, Antonio Andrușceac a etichetat lupta din Cioloș și Barna drept „o confruntare între securiști”.

Andrușceac, cel care este în prezent chestor al Camerei Deputaților, susține că nici Cătălin Drulă nu ar fi străin de serviciile secrete.

Fost membru fondator al USB, Antonio Andrușceasc a dezvăluit că se urmărește îndepărtarea lui Dacian Cioloș de la șefia USR, pe modelul înlocuirii lui Nicușor Dan din fruntea partidului.

Potrivit lui Andrușceac, se dorește schimbarea lui Dacian Cioloș cu Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor în Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR.

Andrușceac, membru fondator al USB, alături de Nicușor Dan

Antonio Andrușceac este unul dintre oamenii împreună cu care Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei, a pus bazele Uniunii Salvați Bucureștiul (USB).

Același Andrușceac a fost membru fondator și al USR. După alegerile locale din 2016, Antonio Andrusceac a fost consilier local la Primăria Sectorului 4.

Absolvent de teologie, Antonio Andrușceac nu a mai avut o viziune comună cu actuala conducere a USR, fiind tras pe linie moartă de tabăra Barnistă.

Decizia mea a venit în urma unor discuţii pe care le-am avut de multă vreme în ideea de a uni dreapta politicii româneşti, dar şi valorile creştine, credinţa în tradiţiile naţionale, familia şi libertatea pentru toţi”, a declarat Andrusceac, la acea vreme.

„Alianţa noastră e a tuturor românilor şi trebuie să fie opoziţia reală pe care românii nu au avut-o în ultimii 30 de ani ani. Din păcate, întotdeauna am fost forţaţi să alegem răul cel mai mic. De data asta, prin reprezentanţii AUR, prin românii dinafara sistemului care candidează putem, în sfîrşit, să alegem oameni care ne reprezintă”, spunea și George Simion, copreşedinte AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button