Politică

Milionarul Drulă se vede șef peste USR: Cioloș la tomberon

Cătălin Drulă, omul care s-a îmbogățit cu 3 milioane de dolari în 8 luni cât a ocupat postul de ministru al Transporturilor se vede șef peste USR în locul lui Dacian Cioloș.

”A fost destul şocant acest moment care s-a întâmplat ieri, încă încercăm să-l lămurim”, a declarat, vineri seară, la B 1 TV, Cătălin Drulă, referindu-se la Dacian Cioloş care a ameninţat cu demisia dacă nu-i este susţinut programul politic.  

Întrebat dacă este pregătit să preia conducerea formaţiunii, Drulă a precizat: ”Eu nu am candidat la ultimele alegeri. Am avut această competiţie între Dacian Cioloş şi Dan Barna. Este o regulă statutară care spune că, dacă din orice motiv, rămânem fără preşedinte, preia vicepreşedintele cu cele mai multe voturi care, în cazul acesta sunt eu. Dacă va fi nevoie voi face acest rol, îmi voi face datoria de a conduce partidul. Datoria unui lider – oricare ar fi el – este să dea mesaje de încredere”, a mai declarat Drulă.  

Liderul USR Dacian Cioloş a declarat vineri seară, la o discuţie cu membri ai USR, că-şi pune problema care e sensul prezenţei sale ca preşedinte dacă programul pe care l-a propus e respins, subliniind că ”un preşedinte nu e pus acolo doar ca să iasă în conferinţe de presă”. 

În şedinţa de joi a conducerii partidului, Cioloş a prezentat programul său de preşedinte şi a ameninţat că, dacă documentul nu este votat, va demisiona.  

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button