Politică

Grupări infracționale din MAI plătesc 100 de euro pe zi pentru a fila liderii AUR

Grupări de crimă organizată din cadrul ministerului Afacerilor Interne plătesc 100 de euro pe zi infiltraților care doresc să fileze liderii partidului Alianța pentru Unirea Românilor(AUR). Dezvăluirile sunt făcute chiar de un fost cadru MAI, membru AUR, căruia i s-a făcut o asemenea ofertă ce pare de nerefuzat.

Membrul AUR a povestit liderilor partidului despre acțiunile grupării criminale din MAI care îi filează și care sunt procedurile aplicate pentru a-i prinde în offside.

Ce spune co-președintele AUR, Claudiu Târziu

„După ce AUR a crescut în simpatie, la noi s-au înscris și foști ofițeri din poliție, jandarmerie, servicii, iar unii dintre ei au lucrat cu informații de o anumită factură.

Așa am aflat de o comandă politică, o mârșăvie, despre care încă nu știm dacă e orchestrată de la noi sau din exterior.”, își începe postarea Claudiu Târziu.

„Nu vrei să faci 100 de euro pe zi, bani în mână?”

Conform celor relatate de Claudiu Târziu, totul s-ar fi aflat datorită unui membru al formațiunii, un fost angajat al MAI, astăzi pensionar. Claudiu Târziu mai dezvăluie că acestuia i s-ar fi oferit câte 100 de euro/zi de filaj.

„Zilele trecute, unul dintre membrii noștri, ofițer pensionar, a fost abordat de un fost coleg de serviciu. L-a întrebat așa, mai pe ocolite:

– Nu vrei să faci 100 de euro pe zi, bani în mână?

– Păi și ce trebuie să fac?

– Păi trebuie să-i ținem în filaj pe unii de la AUR să vedem ce fac, unde se duc, la ce locație, cu cine se văd, dacă au amantă, absolut tot și să ținem totul top secret, mormânt, ca pe vremea noastră. Fiecare vine cu mașina proprie, ai plinul de benzină asigurat, dacă e nevoie de cazare la hotel sau dacă te amendează rutiera, bossul plătește tot. Avem la noi stații portabile, dispozitive GPS să le punem pe mașini, microfoane, aparate foto ultimul răcnet, tot tacâmul. Ținta o afli dimineața când plecăm toți.

– Cum îl cheamă pe ăsta?

– Mă întrebi de-astea?

– Are bani să ne plătească sau ne dă țeapă?

– Bineînțeles, e plin de bani, parolist și nu se uită la bani, ne dă pe o săptămână, că noi am mai executat câțeva ,,ținte” pentru el, avem și femei dacă e cazul să le băgăm la înaintare să-l facem pe fraier.”, a continuat co-președintele AUR.

„Acei mercenari  au comis o eroare”

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu și-a încheiat postarea de pe Facebook, spunând că „ acei mercenari practic, au comis eroarea” de a-l întreba pe unul din membrii formațiunii sale, care ulterior a povestit toată această discuție avută cu cei implicați în acest demers.

„Ideea e că dușmanii noștri, comanditarii, acei mercenari practic, au comis eroarea să apeleze taman la un fost lucrător din MAI care era membru al nostru și care a refuzat.

Așa am putut afla membrii echipelor de filaj se întâlnesc în fiecare dimineață, aparent întâmplător, la o cafea de la o terasă care nu bate la ochi, în spatele Pieței Gorjului, undeva pe strada Panificației, din cartierul Militari”, a încheiat co-președintele Târziu postarea sa depe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Nu poti face nimic in tara asta fara sa dai tainul Serviciilor astora blestemate.
    Sper sincer ca AUR sa aiba sprijin Rusesc in spate, si nu numai, altfel cum sa faci fata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button