Politică

”Patriotul” Ciolacu bagă țara în FALIMENT

Marele patriot de nicăieri al PSD, Marcel Ciolacu, se laudă pe facebook cu mari fapte de bravadă deși el nu are nici un merit. Ciolacu și cloaca lui de mincinoși păstrează prețurile la energie ridicate și se dedau la jaf cu liberalii în timp ce industria românească e pusă pe butuci. Pensionarii pe care îi minte Ciolacu de dimineața până seara își dau pensia pe facturi. PSD este o copie în oglindă a PNL, un partid balama pentru președintele Klaus Iohannis.

Cu ce se laudă Ciolacu pe Facebook

„Astăzi am învățat o mare lecție de patriotism economic de la o companie de mare tradiție în industria farmaceutică românească!

Cu un management eficient a reușit să deschidă o nouă secție, în plină pandemie!

Un trecut plin de realizări nu este însă suficient! Sunt necesare noi investiții pentru a produce cât mai multe medicamente accesibile pentru toți românii.

Iar la Ministerul Sănătății și Ministerul Finanțelor există întreaga susținere pentru o strategie de dezvoltare continuă!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Pentru a galvaniza segmentul pensionarilor de partea AUR, multi au defectat de la PSD la AUR, cel putin in simpatie, AUR trebuie sa promita ce nu s-a facut pana acum: majorarea punctului de pensie cu suma fixa, nu procent. Sa promita pensionarilor o suma gen 500 de lei, macar pt inceput, si un calendar de viitoare majorari. Si veti vedea ca „poporul PSD” va vota cu AUR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button