Politică

USR se desființează: Barna se bucură de faptul că Cioloș vrea să demisioneze

Viceprepreședintele USR Dan Barna a declarat, joi seara, într-o intervenție telefonică la Digi24, că speră să nu se ajungă la demisia lui Dacian Cioloș din funcția de președinte al partidului și „să fie doar o modalitate inedită de încercare de promovare a unui program care e de neacceptat pentru ceea ce este USR”.

„Poziționarea de azi pentru mine a fost surprinzătoare și sper să fie doar încercarea de a face politică într-o manieră personală. Propunerile, așa cum sunt făcute, sunt de neacceptat. Propunerea în sine e că trebuie să vină oameni din societatea civilă care să ne spună cum să conducem. (…) E o încercare interesantă de management politic, dar de școală de vară. O astfel de abordare nu am văzut în niciun partid european”, a afirmat Dan Barna.

Întrebat dacă e mai bine ca Dacian Cioloș să demisioneze sau să rămână, Dan Barna a afirmat: „Categoric e mai bine să rămână. E mai bine să negociem acest program, să stabilim liniile prin care USR să intre pe un trend ascendent și să fim acea opoziție modernă de care România are extremă nevoie astăzi”.

Barna a mai spus că speră să nu se ajungă la demisia lui Cioloș:

„Sper să nu ajungem acolo și să fie doar o modalitate inedită de încercare de promovare a unui program care e de neacceptat pentru ceea ce este USR.”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button