Știrile 60m.RO

Ludovic Orban l-a făcut nesimțit pe Florin Cîțu

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban a fost nemulţumit, miercuri, că nu i s-a acordat cuvântul în cadrul şedinţei de plen comun pentru aniversarea a 15 ani de la aderarea la Uniunea Europeană. Acesta i-a reproşat în termeni duri lui Forin Cîțu, care a condus şedinţa, că, din partea parlamentarilor neafiliaţi, i-a dat cuvântul senatoarei Diana Șoșoacă şi că îşi bate astfel joc de o şedinţă festivă.

Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban era nervos că a fost ignorat când a solicitat cuvântul la şedinţa de plen, iar din partea parlamentarilor neafiliaţi a fost preferată ca vorbitor senatorul Diana Şoşoacă. „Cum să-i dai cuvântul lui Şoşoacă în locul meu?”, i-a reproşat Orban lui Cîţu, au relatat surse martore la momentul din plenul Parlamentului. 

Ludovic Orban a declarat ulterior la Digi24 că nu l-a jignit pe liderul PNL, ci doar l-a făcut nesimţit. „L-am apelat cu un un apelativ… (râde), care să zic… dar în niciun caz nu a fost o jignire. I-am spus că e nesimţit”, a spus Ludovic Orban

Ce explicaţie a dat Florin Cîţu

Ludovic Orban s-a declarat deranjat că Florin Cîţu nu a dat cuvântul unui coleg pro-european convins şi că a preferat o persoană chiar ostilă apartenenţei României la UE.

„Asta (n.r. explicaţia oferită de Florin Cîţu) m-a enervat şi mai rău. El a zis că nu a văzut că am cerut cuvântul. E o miniciună, vă daţi seama. Bunul simţ trebuia să îl determine să îmi acorde cuvântul.

I-am reproşat că i-a dat cuvântul senatoarei Şoşoacă. Să dai cuvântul unei persoane care este ostilă apartenenţei noastre la Uniunea Europeană, care până la urmă face rău imaginii României, în loc să îi dai cuvântul unui coleg pro-european convins şi care chiar avea ce să spună”, a explicat Ludovc Orban, la Digi24.

Florin Cîţu nu a dorit să comenteze incidentul. „Nu ştiu ce s-a întâmplat acolo”, a declarat sec Florin Cîţu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button