Politică

Escrocherie marca PSD: AUR a votat ÎMPOTRIVA pensiilor speciale, dar PSD a trecut votul la PENTRU în comisia de muncă

Situație cu totul specială la Comisia de Muncă din Senatul României. Astăzi s-a supus la vot un proiect de lege propus de USR și care viza eliminarea pensiilor speciale.

Președintele de comisie, senator PSD, a propus raport de respingere pentru lege și nu aprobare. Aceasta este una din tacticele folosite de partidele politice pentru a induce în eroare votanții: anunță că se votează pentru aprobare și când este votul pe foaie scrie că se votează respingerea.

Practic este o înșelătorie gravă, nesimțită.

Reprezentantul AUR s-a exprimat telefonic împotriva respingerii, adică pentru aprobarea legii, însă reprezentantul PSD a înregistrat greșit votul AUR, cel mai probabil intenționat.

Stați liniștiți, AUR se opune pensiilor speciale și votează orice proiect de lege care să ducă la anularea sau impozitarea lor(dacă CCR iar nu va permite anularea acestui privilegiu); eu sunt dezamăgit că USR vine cu așa minciuni despre AUR, ei uită că au fost la putere și au menținut pensiile speciale, deși le puteau elimina sau reduce prin impozitare; mai uită USR că se află în opoziție alături de noi iar din opoziție se atacă puterea, nu opoziția, nici măcar nu avem același electorat; sper să își revină până în 2024 căci dacă nu românii vor scăpa de ei ca de CDR; s-au mai spus minciuni, acum văd că plătesc reclamă online antiAUR din subvenția publică, adică din banii românilor, dar văd că îi înjură românii” a reacționat vicepreședintele AUR Lulea Marius.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Comentarii

  1. Poate ii va trezi Dumnezeu, din somn, pe romani, sa realizeze cine minte si cine spune adevarul.Ca, asa stiu sa se planga, de viata, ce o traiesc.

  2. Așa au procedat tot timpul,,,niste excroci care se folosesc de toate tertipurile pt a-și demonstra falsa loialitate față de ordinarul și mixerul partid PSD.

  3. Ar fi bine să existe un singur partid ca să nu mai dea vina unul pe altul .Atunci ai avea pe cine să iei la răspundere .

  4. AUR nu cedați. Eliminarea sau impozitarea progresivă a pensiilor speciale cu până la 60% pentru a ajunge net la valoarea contributivității.

  5. Cred în partidul AUR și sunt ferm convinsă că acest partid va face dreptate pentru România ! Nici PSD ,PNL , USR s-au altii care au avut puterea până acum n-au făcut nimic bun doar au făcut pardaf tot ce a moștenit de Ceaușescu și nu-i trage nimeni la raspundere se ia tot de ce-i care vor să facă bine oamenilor necăjiți . Cei care aruncă cu noroi in partidul AUR sunt ori din partidele care nu-i suportă ori din ce-i care au fost plătiți să denigreze acest partid ! Urmăresc acest partid încă de când sa înființat și se vede cu ochiul liber că vor să facă bine oamenilor necăjiți dar nu sunt lăsați de sacalii de la putere că le e frică pentru ciolan că-l va pierde !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button