JUSTIȚIE

Un poliţist din Alexandria a furat o maşină: Bărbatul consumase alcool şi droguri

Un poliţist din Alexandria este cercetat penal după ce a furat maşina unei societăţi comerciale, autoturismul dar dispărut de firmă fiind găsit în localitatea Nanov. Când l-au găsit, poliţiştii au constatat că bărbatul consumase alcool şi substanţe psihoactive.

”La data de 29 ianuarie a.c., poliţiştii din Teleorman au fost sesizaţi de către angajatul unei societăţi comerciale din municipiul Alexandria despre furtul unui autoturism. Autoturismul a fost depistat în localitatea Nanov. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi sustras autoturismul este un bărbat, de 27 de ani, poliţist în cadrul Poliţiei municipiului Alexandria”, a transmis, în noaptea de sâmbătă spre duminică, IPJ Teleorman.  

Sursa citată a precizat că, în urma testării, bărbatul avea o alcoolemie de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive. 

”Bărbatul fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influenţa unor substanţe interzise şi furt calificat. Având în vedere calitatea celui cercetat, a fost dispusă declanşarea cercetării prealabile” au mai transmis poliţiştii.  

Potrivit acestora, până în prezent, reprezentantul societăţii comerciale nu a depus plângere la unitatea de poliţie, cu privire la furtul autoturismului, după ce acesta i-a fost restituit, poliţistii sesizându-se din oficiu. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button