Politică

În loc să atace AUR, mai bine PSD și PNL s-ar apuca de guvernare

PSD și PNL sunt prea puțin interesați de buna guvernare, sau așa reiese din ceea ce se vede la televizor. Cele două partide în loc să conducă România atacă în mod permanent partidul AUR.

Românii nu sunt interesați de radicalismul partidului AUR, românii sunt loviți de facturile mari, acestea produc efecte negative.

Ca românii să aibă o viață mai bună cineva trebuie să se ocupe de acest lucru.

AUR este al doilea partid din România deoarece AUR face opoziție iar USR nu.

Un comentariu

  1. Un nou sondaj realizat de Curs-Avangarde – de Marius Pieleanu, parte din mafia Arafat, Val Valcu, Bogdan Chirieac, Radu Tudor, Dan Voiculescu etc – da AUR-ul pe locul 3 cu doar 16%, iar in fata lui pe PNL cu 17%. In schimb, Pieleanu da 4% partidului breloc PPUSL (Blonda cu ochelari si Avocatul ala moralist care-si doreste numai si numai oameni cu cetatenie multipla sa ocupe functii in Statul Roman), 3% partidului lu’ Tilica Orban, 2% pentru partidul lui Ponta, 2% pentru partidul lui Dragnea, si 2% pentru „altul”.

    Pai s-o luam logic, sa vedem de unde a furat Pieleanu. PPUSL e pe la zero, Orban are 1%, ProRomania are 1%, iar „alt partid” nu cred care are 2%, sa zicem 1%. 1+1+2+4=8. Opt cu 16 da 24. Daca taiem 2 procente din cele 35 pe care Pieleanu le-a giftuit PSD-ului, avem 26%. AUR are +26% vs PSD -33%. Asta e trendul. Dar mai e ceva… APP-ul lui Dragnea nu este sondat corect. Parerea mea, Dragnea reuseste sa fure mai mult de la PSD decat se asteapta tovarasii Dancu si Ciolacu. Cat anume? Suficient cat sa intre in parlament. Deci fura 3 procente, lasand PSD pe la un 30%.

    Pentru mine e clar ca, daca ei merg pe varianta 2024, se va stabili de jure USL 2.0 pt a face fata ascensiunii AUR. Daca PSDistii sunt destepti, vor iesi de la guvernare anul asta in urma unor mari (leaked) certuri in coalitie, si sa incerce sa forteze alegeri anticipate si suspendarea lui Iohannis. PSD-ul ia cat o fi, USR se bate cu PNL pt aceiasi votanti, iar AUR ia de la toti, mai ales de la votantii rari. Asta daca nu se mazluieste votul, daca Serviciile nu introduc softuri speciale sa schimbe rezultatele.

Lasă un răspuns

Back to top button