Știrile 60m.RO

Ion Cristoiu are COVID-19, deși și-a făcut și doza booster: „Trei teste negative” VIDEO

Jurnalistul Ion Cristoiu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Cristoiu va sta în izolare 7 zile și a fost infectat cu Omicron chiar dacă a făcut trei doze de vaccin.

Jurnalistul a dezvăluit că joi și vineri a făcut două teste PCR, iar ambele i-au ieșit negative. ”Întrebarea e de când sunt eu bolnav. Am omicron de o lună, că îmi curge nasul?”, a spus Cristoiu în vlogul său.

”Joi am făcut test din ăsta, cu nasul. Dimineața. Nimic, negativ! Adrian Sârbu a zis să fac și vineri. Am făcut și vineri. Negativ! Om liniștit. Al doilea motiv pentru care credeam că nu am e că în viața mea nu s-a întâmplat nimic.

L-am sunat pe domnul Adrian Marinescu, singurul doctor în care am încredere în aceste zile, și m-am dus la Balș și am ieșit pozitiv. Când am venit acasă, am făcut testul, negativ. Trei teste negative. M-am vaccinat de 3 ori, printre primii. Booster-ul l-am făcut în septembrie. Merg și pe stradă cu mască. La birou stau cu masca, nu m-am dus în aglomerație, nu m-am dus la restaurant.”, a spus Ion Cristoiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button