Știrile 60m.RO

Ciolacu îl atacă pe Florin Cîțu: E vânzătorul României! O să privatizeze companiile de stat

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl numește pe premierul Cîțu „vânzătorul României”, în contextul în care Guvernul a abrogat Legea 173/2020, care interzicea vânzarea participaţiilor deţinute de stat la companii pentru o perioadă de doi ani.

„Cîțu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații! Și, dacă va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, scrie liderul PSD pe pagina sa de Facebook.

Potrivit liderului PSD nicio țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ: „Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății. Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”.

Back to top button