Politică

 Claudiu Târziu: Împotriva noastră are loc acum o campanie negativă de mare amploare

Senatorul Claudiu Târziu (AUR), co-preşedinte al partidului, scrie, pe Facebook, că în prezent, în contextul ultimelor sondaje care arată că formaţiunea a ajuns pe locul 2 în opţiunile de vot ale românilor, împotriva AUR s-a declanşat o uriaşă campanie de presă negativă.

„După cei aproape 30 de ani de jurnalism pe care îi am la activ, știu exact cît de valoroasă este libertatea de exprimare și sînt primul apărător al ei.

Știu, totodată, că atunci cînd libertatea de exprimare este folosită ca pretext pentru răfuieli politice, pentru marginalizarea unui partid sau pentru arderea în efigie a unor lideri politici, democrația este în primejdie.

Mai știu, la fel de bine, că împotriva AUR are loc acum o campanie negativă de mare amploare. De ce? Fiindcă AUR crește în opțiunile de vot ale românilor, iar adversarii nostri politici sînt disperați.

Pe ce se bazează această campanie negativă împotriva AUR? Pe interpretări cu rea-credintă. Și pe halucinații, cum ar fi cea potrivit căreia AUR ar întocmi „liste negre” în presă.

Însă campania se bazează, înainte de orice, pe minciuni. Minciuni ordinare, repetate la infinit pe cît mai multe voci. Le-am demontat pe cele mai flagrante într-un text publicat pe Rost Online, în atenția foștilor mei confrați de breaslă”, scrie Târziu pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Sionistii de Stanga si de Dreapta si de Centru ii vor huli pe cei de la AUR, si n-o sa treaca mult timp pana cand o sa inceapa atacurile asupra votantilor AUR, ca si ei trebuie demonizati.
    Conducerea AUR ar trebui sa se focuseze pe mesajul lor pt Romanii de pretudindeni, si sa nu se lipeasca pe langa alte ideologii sau organizatii politice, mai ales acele partide care sunt sau au fost in favoarea Apartheidului Medical, aceeasi tabara din care si Likud face parte.
    Ma bucur ca AUR nu sunt o adunatura ieftina de Trumpisti (Israeli Firsters), si ca tin mai mult la istoria nationala (la adevarul istoric, cu toate nuantele lui) decat la bani. Ca e usor sa iei bani si sa repeti ca papagalul varianta ahistorica in alb negru impusa de afara. Maine poimaine, ADL-ul ii baga si pe Octavian Goga si pe Mihai Eminescu pe blacklistul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button