Politică

George Simion spulberă minciunile din presă: În aprilie se întâlnește cu Benjamin Netanyahu

Liderul AUR George Simion susține că demersurile împotriva partidului său, care a ajuns să fie acuzat că e antisemit, sunt pur politice și rău intenționate. Simion spune că are prieteni evrei și acuză că declarațiile sale pe tema Holocaustului au fost prost înțelese.

„Nu ne intimidează pe noi, pot să scrie cât vor. Acum caută ONG-uri să ne facă reclamații, ne pârăsc la Bruxelles. Îi anunt că familia europeana din care facem parte conține și partidul lui Benjamin Netanyahu, cu care am și stabilit o întâlnire, în luna aprilie, nu am stabilit încă data exactă. Eu am prieteni evrei, astea sunt minciunile celor care vor sa ne discrediteze pe tema Holocaustului. Acea declarație a fost interpretată greșit”, a declarat liderul AUR la emisiunea Punctul Culminant, de la România TV, moderată de Victor Ciutacu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Comentarii

  1. Am spus-o ieri si o mai spun odata. Domnul Simion sa fie foarte, foarte prudent la aceste intalniri. Benjamin Netanyahu este un politician corupt si fara onoare. Aparent cel mai bun prieten si aliat al lui Trump, Netanyahu a fost printre primii care l-au felicitat pe Joe Biden pt castigarea alegerilor. Trump i-a batut obrazul in interviurile date dupa intreaga harababura si ‚pe surse’ l-ar fi si injurat, considerandu-l (pe buna dreptate) tradator. Ultimii care l-au felicitat pe Biden au fost presedintii Braziliei, Rusiei, si Mexicului, acestia avand bunul simt si eleganta de a astepta sa se pronunte instantele Americane fata de contestatiile lui Trump. Fereste-ne, Iisuse Hristoase, de prieteni falsi, si da-ne mai bine adversari onorabili.

    Mesajul lui Simion, sau o parte din mesaj, catre comunitatea vorbitoare de limba Romana din Israel, ar trebui sa fie acesta: Oricand aveti o a doua casa in Romania. Suntem un popor pasnic, iubitor, iertator, si cu credinta-n Hristos.

  2. Mesajul lui Simion, sau o parte din mesaj, catre comunitatea vorbitoare de limba Romana in Israel ar trebui sa fie acesta: Oricand aveti o a II-a casa in Romania. Suntem un popor pasnic, iubitor, iertator, si cu credinta’n Hristos.

  3. Profesorul Herman Berkovits, medicul şi prietenul lui Benjamin Netanyahu, reacționează la informația lansată de George Simion, cu privire la o viitoare întâlnire între liderul AUR și fostul premier israelian.
    „Am vorbit cu Benjamin Netanyahu și nici vorbă de o întâlnire, nici nu-l cunoaște și până acum toate sau majoritatea întâlnirilor între personalități din România și Benjamin Natanyahu s-au făcut prin intermediul meu sau prin ajutorul meu. Așa că pot să vă spun sigur că nu este programată nicio întâlnire”, a declarat Herman Berkovits, pentru stiripesurse.ro.

    Ce v-am spus? Nici macar 24 de ore n-au trecut de la declaratia lui Simion de ieri, ca pac a reactionat Berkovits sa dezminta informatia si implicit ideea de o intrevedere. Nu poti sa ai incredere in tabara lui Netanyahu, si, dupa parerea mea, AUR nici n-ar trebui sa se asocieze cu Likud. Mai bine sa se intalneasca cu fostul premier Ehud Olmert, care a cerut ca sotii Netanyahu sa fie supusi unei expertize psihiatrice. Dar cel mai indicat ar fi sa se vada cu liderii comunitatilor Romanesti de acolo in candrul unui eveniment privat, sa-i intrebe ce nevoie si ce asteptari au ei etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button