Știrile 60m.RO

AUR: Reîncepe jaful național! Guvernul va privatiza Hidroelectrica și Salrom

AUR atrage atenția că urmează privatizarea Hidroelectrica și Salrom, cele mai profitabile companii românești. Mafia internațională a pus ochii pe cele două companii românești și insistă pe modificarea legii pentru a pune mâna pe activele statului. PSD și PNL sunt dispuse să accepte cererile Fondului Proprietatea, care a cerut listarea la bursă și privatizarea Salrom și Hidroelectrica.

Două piese de șah deosebit de importante pentru economia și puterea financiară a României :
• SALROM (Societatea Națională a Sării) care reprezintă singurul producător de sare alcătuit din toate salinele din țară.
•HIDROELECTRICA ( principalul producător de energie).
Orice țară care dispune de resurse proprii, în primul rând trebuie să le păstreze pentru cetățenii ei. Nici o altă națiune nu și-a înstrăinat vreodată zăcămintele, industria și toate celelalte surse de venit.

Bunurile țării sunt INALIENABILE!

Art. 55 (1) din Constituția României : Cetățenii au dreptul și obligația să apere România;
Art. 135. 2 (b) protejarea intereselor naționale în activitatea economică, financiară și valutară;
Art. 135. 2 (d) exploatarea resurselor naturale în concordanță cu interesul național.

Așadar spunem : AJUNGE, PÂNĂ AICI!!!

Ne-am săturat de privatizări, de fabrici demolate, de numărul mare de români plecați din cauza ciocoilor aflați la guvernare care an de an au închis tot ce ne putea da nouă, românilor un trai decent în țara noastră. Au mai rămas puține resurse economice, să nu le pierdem și pe acestea! Să ne unim toți și să apărăm resursele care ne-au mai rămas, doar așa putem duce această luptă.

HIDROELECTRICA și SALROM aparțin POPORULUI ROMÂN !!!

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button