Politică

Dîncu le promite francezilor că le cumpără corvetele

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a făcut mai multe precizări despre achiziția corvetelor pentru înzestrarea armatei, joi, în cadrul vizitei oficiale a omologului său francez la București. 

„Am discutat și despre proiectele noastre de înzestrare. Sunt convins că vom reuși să depășim un proiect pe care acum îl avem la final și mai avem doar câteva clauze. Sunt convins că vom găsi o soluție rapidă pentru ca acest proiect al achiziției de corvete să poată merge mai departe. Credem că dialogul va fi și aici întărit între părțile contractante pentru a găsi o soluție rapidă, având în vedere și contextul urgenței geostrategice, a urgenței de înzestrare, cât și a nevoii de a continua parteneriatul nostru strategic la un nivel cât mai înalt intensificat”, a declarat ministrul Apărării, Vasile Dîncu, joi dimineață, în declarația de presă susținută alături de omologul său francez, Florence Parly, aflată în vizită la București.

Ministrul francez al Apărării a anunțat joi că este angajată în întregime pentru a ajuta forțele armate române în procesul de modernizare.

„Franța și industria sa sunt în întregime angajate pentru a ajuta forțele armate române să depășească o nouă etapă în procesul de modernizare, în special în problema corvetelor”, a declarat Florence Parly.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button