Știrile 60m.RO

Nicușor Dan, greva de la STB s-a încheiat

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la Societatea de Transport Bucureşti „să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile”.

„Greva de la STB s-a încheiat. Discuţiile de aseară cu angajaţii şi sindicaliştii de la STB au avut succes, iar azi dimineaţă aproape toate mijloacele de transport public care erau programate au ieşit pe traseu. Discuţiile vor continua pentru ca lucrurile de la STB să se îmbunătăţească în limitele posibilului, în funcţie de bugetele disponibile”, a scris, marţi dimineaţa, primarul, pe pagina sa de Facebook.

El le-a mulţumit „tuturor celor care s-au implicat în rezolvarea crizei” şi îşi exprimă regretul că „bucureştenii au fost privaţi timp de 5 zile de serviciul de transport public la suprafaţă”.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea activităţii după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button