Politică

George Simion: Mâine vin la București să rezolv greva de la STB. I-am scris lui Nicușor Dan, dar nu-mi răspunde!

Co-președintele AUR, George Simion, a declarat că va pleca de la Iași pentru a fi mâine dimineață la București unde are întâlnire cu greviștii de la STB.  

„O să ne întâlnim și cu greviștii STB. Sperăm să vină și directorul societății, dar și primarul Nicușor Dan. Mâine vin la București să încercăm să rezolvăm greva de la STB. I-am scris lui Nicușor Dan și nu mi-a răspuns. Am chemat o delegație parlamentară de la mai multe partide și ne vom întâlni cu 12 oameni de la sindicatul STB. La ora 14 vom fi acolo, ne întâlnim la Palatul Parlamentului. E un haos total în primăria asta a lui Nicușor Dan”.

Transportul public din Capitală este paralizat pentru a cincea zi consecutiv, iar angajații STB refuză, în continuare, orice fel de negociere. Ei spun că revin pe traseu doar dacă directorul general își dă demisia. Între timp, liderul de sindicat Vasile Petrariu a demisionat din PSD și din funcția de consilier general la Primăria Capitalei. El a motivat că protestul nu este unul politic, așa cum a acuzat primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Back to top button