Politică

Primarul PNL al comunei Bosanci, Neculai Miron, a semnat pe lista AUR de demitere a președintelui Iohannis

Primarul PNL al comunei Bosanci, Neculai Miron, a semnat astăzi  în public, în prezența liderului AUR George Simion, ce întâmpinat cu pâine și sare în Bosanci, pe lo listă de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui României, Klaus Iohannis.

Primarul comunei Bosanci se alătură și altor membri de marcă ai PNL care au semnat pe listele AUR de demitere a președintelui Klaus Iohannis. Primarul oraşului Zlatna, liberalul Silviu Ponoran, unul din cei mai longevivi edili din judeţul Alba, a semnat pe listele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) pentru demiterea preşedintelui. De asemenea, Dumitru Flucuș, deputat PNL de Brașov, a semnat pentru demiterea lui Iohannis.

Sluga lui Gheorghe Flutur, Bogdan Gheorghiu, a anunțat că primarul din Bosanci va fi dat afară din partid

Deputatul PNL de Suceava, Bogdan Gheorghiu, a transmis un mesaj prin care a anunțat că cere excluderea din PNL a lui Neculai Miron:

”Astăzi, am constatat încă o dată că Neculai Miron are un comportament care îl poziționează la mare distanță de Partidul Național Liberal. Primarul localității Bosanci pare să uite că dezvoltarea localității se datorează implicării PNL atât la nivel guvernamental, cât și la nivel județean.

În calitate de vicepreședinte al PNL am solicitat, în această seară, conducerii organizației județene PNL Suceava, întrunirea de urgență a forului statutar al partidului cu propunerea de a declanșa procedura de excludere din partid a domnului Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, județul Suceava.

După încălcarea statutului PNL cu atacuri repetate la adresa conducerii și a partidului, astăzi, 22 ianuarie, l-am văzut pe domnul Miron cum se alătură unei acțiuni de strângere de semnături pentru suspendarea președintelui României.

Gestul domnului Miron este incalificabil și este clar că acesta nu mai îndeplinește condițiile pentru a fi membru PNL.

La ora actuală, organizația PNL Suceava, una dintre cele mai puternice organizații liberale din țară, numără jumătate din primarii județului și se concentrează pe proiecte de dezvoltare a fiecărei comunități. Sunt convins ca toți membrii de partid sunt jigniți de atitudinea avută în ultima perioadă de domnul Neculai Miron, iar solicitarea mea nu are alt scop decât restabilirea normalității.”, este mesajul transmis de parlamentarul liberal sucevean, Bogdan Gheorghiu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Foarte bun discursul Domnului Primar.
    Simion si Georgescu Presedinte si Premier cu 60%+ majoritate in Parlament. Ar fi o combinatie tare de tot!
    Sper totusi ca Doamna Sosoaca sa inceteze sa-i mai atace – altfel, face jocul sistemului. Faptul ca dumneaei i-a girat pe cei din USR pe vremea operatiunilor anti-Dragnea (finantate de ambasade, banci si ONG-uri) ma face sceptic in judecata ei politica. Este fara doar si poate un politician curajos; dar cred ca mai mult bine ar face ca Avocat al Poporului, fiindca asta e meseria ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button