PoliticăPrima Pagină

Manifestare AUR la Târgu Mureş, pentru a marca doi ani de la înfiinţarea partidului

AUR a organizat, joi seară, la Târgu Mureş, un eveniment pentru a marca doi ani de la înfiinţarea partidului şi pentru a stabili ”noile direcţii”.

”Suntem la Târgu Mureş, avem doi ani de AUR. La 2 ani de AUR, filiala din judeţul Mureş s-a adunat împreună pentru a marca momentul festiv, pentru a stabili noile direcţii”, a afirmat copreşedintele AUR, George Simion, la începutul transmisiunii de pe pagina sa de Facebook.  

”Vă mulţumesc că mi-aţi dat ocazia în ultimii doi ani să vă fiu frate, coleg de luptă dreaptă, de luptă naţională. Împreună avem obligaţia să mergem până la capăt. Aici se simte altfel identitatea noastră naţională şi vreau să încep prin a le mulţumi celor care au apărat sfântul nostru tricolor, care au apărat memoria înaintaşilor noştri care au luptat ca să avem un stat unitar naţional, în ciuda tuturor poftelor hulpave şi în ciuda tuturor celor care voiau să ne ia Ardealul. Dacă a fost posibil ca noi, AUR, să existăm a fost datorită generaţiilor dinaintea noastră care au luptat pentru steag, limbă şi unitate naţională”, a declarat George Simion.  

Lasă un răspuns

Back to top button