Știrile 60m.RO

Întânirea dintre Nicușor Dan și Preşedintele Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti a fost un eșec

Preşedintele Sindicatului Transportatorilor din Bucureşti, Vasile Petrariu (PSD), a declarat vineri, că întâlnirea programată cu primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, pentru a pune capăt grevei angajaților, nu a condus la un acord și că mai departe angajații vor decide dacă vor relua sau nu transportul în comun.

Petrariu a spus că a mers la discuții cu gândul că o să fie „un dialog real” cu primarul Capitalei, însă lucruriile nu au stat așa. „Ne ducem la salariati sa le transmitem aceasta mare realizare, intalnirea cu Primarul General”, a adăugat, ironic, liderul sindical.

„Salariatii vor decide ce vor face in perioada urmatoare”, a precizat acesta. El si-a cerut „mii de scuze” bucurestenilor care in ultimele două zile nu au mai putut sa circule cu troleibuze, autobuze sau tramvaie, „dar sa intelega ca nu este numai vina noastra, pentru ca noi am fost adusi in aceasta situatie de conducerea STB si de faptul ca primarul general face politica.”.

Petrariu a insistat că nu este vorba despre o grevă, ci despre „un conflict spontan” al angajaților, care se manifestă prin o întrerupere voluntara a lucrului.

Lasă un răspuns

Back to top button