Opinii

Am deranjat ocupanții: Deutsche Welle atacă AUR

Presa de stat germană atacă mișcarea politică Alianța Pentru Unirea Românilor pentru că și-a permis să îl deranjeze pe primarul german Dominic Samuel Fritz, unealtă a serviciilor de spionaj germane catapultată la Timișoara.

„Săptămâna trecută, extremiștii de dreapta au luat cu asalt primăria din Timișoara, vizând primarul german. Partidul de extremă dreaptă din spatele violenței devine din ce în ce mai popular și provoacă o problemă politică majoră. Proeminentul jurnalist și comentator politic, Cristian Tudor Popescu, a comparat chiar marșurile cu cele ale soldaților naziști din anii 1920 și 30.”, notează Deutsche Welle.

Păi dragi tovarăși de la Berlin, cu așa opinii credeți că o să câștigați voi încrederea poporului român… Nația asta a noastră, a românilor, e sătulă până peste cap de Fritzi. Au fost și vor mai fi, dar tot pe ușa din dos vor ieși. Stăm aici între Carpați, în calea tuturor urgiilor și niciun imperiu nu a reușit să ne distrugă așa că nu ve-ți reuși nici voi.

România nu are nevoie de dușmani pentru că cei mai mulți dușmani sunt aici în țară. Îi găsim la PSD/PNL/USR și UDMR. Care mai de care mai slugă la poarta mai marilor imperii de la Apus sau de la Răsărit. PNL și USR plătesc articole denigratoare în presa internă și externă pentru a compromite AUR. Până aici a ajuns disperarea primului turist al țării Klaus Werner Iohannis. Televiziunea și site-ul DIGI24 au devenit agenții de propagandă ale celor mai mari bandiți de care România a avut parte de Revoluție încoace. Fețele lor apar zilnic în secțiunea opinii a UM24. Sistemul se clatină.

Toți trădătorii națiuni și-au dat mâna împotriva AUR. Se tem de popor, pentru că AUR este poporul.

Lasă un răspuns

Back to top button