Știrile 60m.RO

Marcel Ciolacu copy-paste la ce spune Virgil Popescu: Facturile la curent electric și gaze vor scădea

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a început să îl copieze pe Virgil Popescu și susţine că facturile românilor la curent electric şi gaze naturale vor scădea ca urmare a propunerilor făcute de social-democraţi în acest sens şi agreate în coaliţia de guvernare. Soluțiile PSD nu fac altceva decât să îngroape și mai mult România în datorii, la fel cum au făcut și cu legea compensării facturilor în noiembrie.

„Facturile românilor vor scădea imediat – ca urmare a propunerilor PSD, agreate ieri în coaliţie. Pachetul de măsuri al PSD duce preţul la energie electrică la nivelul de dinainte de liberalizarea sălbatică făcută de dreapta, respectiv 0,68 lei/kWh. De asemenea, am crescut plafonarea la 0,31 lei/kWh şi am aplicat o compensare de 40% la gaze naturale, astfel încât preţurile finale să fie mai mici”, a scris Ciolacu, marţi, pe Facebook.

PSD spune că propunerea va fi adoptată prin OUG.

„Propunerile PSD agreate de întreaga coaliţie trebuie să fie adoptate cât mai repede prin ordonanţă de urgenţă de către Guvern, astfel încât să fie aplicate de la 1 februarie (inclusiv la factura din ianuarie)”, a menţionat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Back to top button