Politică

George Simion: Înființăm „Liga anti-Fritz”, pentru demiterea primarului Timișoarei

Liderul AUR, George Simion, continuă atacul la adresa primarului Timișoarei și amență că înființează o așa zisă „Ligă”, care să inițieze demersuri pentru demiterea edilului Dominic Fritz. Simion spune că mai mulți lideri politici ar fi  aderat la această „Ligă anti-Fritz”.

„Sunt reprezentanţi de la mai multe partide politice, reprezentanţi dintre autorităţile locale care au condus Timişoara şi judeţul Timiş şi au anunţat că se alătură Ligii anti-Fritz”, a transmis, sâmbătă, de la Timișora, George Simion.

Președintele AUR spune că această Ligă va avea evenimente publice periodice cu presa locală şi cu timişoreni, demarând şi adunarea de semnături pentru înlăturarea actualului edil din fruntea primăriei înainte de anul 2024, pentru că acesta „nu merită funcţia pe care o ocupă”.

„Pentru că vineri am văzut situaţia de pe teren şi am avut întâlniri cu mulţi bănăţeni decişi să-şi unească eforturile pentru spiritul Timişoarei, care nu mai este reflectat în niciun caz de administraţia locală de astăzi, vom anunţa în zilele următoare componenţa Alianţei pentru Unirea Românilor pe plan local, pentru eliminarea (demiterea, n.r.) primarului Dominic Fritz din viaţa politică românească prin alegeri democratice. O Ligă anti-Fritz. Nu anti-Fritz, cetăţeanul german paraşutat la Timişoara, ci anti-Fritz care le-a promis timişorenilor că vor avea condiţii normale (de trai, n.r.) dar s-a ajuns fără căldură în case, o administraţie păguboasă care are de plătit amenda de peste 20.000.000 de euro din banii românilor, pentru că nu a fost capabil să gestioneze situaţia de la Colterm”, a comentat Simion.

Lasă un răspuns

Back to top button