Opinii

Cozmin Gușă: Încep arestările pentru jaful din pandemie! LuCOViD s-a carantinat până azi, de luni însă poate da și el lămuriri

Vine CIRCUL la “Carnavalul de la București”! PÂINEA încă nu se dă. Am aflat că vine tăvălugul peste “Hoții din pandemie”. Scandalul Vanghelie este doar preludiul unor acțiuni în forță ale procurorilor, acțiuni ce se-anunță pentru următoarele două săptămâni.

LuCOVID s-a carantinat până azi, de luni însă poate da și el lămuriri. Și mulți alții ce-au “ciordit” din banii unei țări deja secătuite. Esențial ar fi ca procurorii să fi luat deja urma banilor furați, altfel ne vom trezi doar cu un “carnaval” zgomotos ce va avea rolul doar să acopere urletele de furie ale oamenilor, buzunariți grav prin HOȚIA DIN ENERGIE.

Hoție de care sunt responsabili majoritatea celor ce conduc, unii c-au pus-o la cale, alții c-au votat, ceilalți c-au știut și-au tăcut. Altfel, după cum știți deja, CITIM, GÂNDIM, SCRIEM. RESTUL E … CANCAN. Ceea ce vă urez și vouă! ✌️😉

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button