Știrile 60m.RO

Un model brazilian de 18 ani a murit fulgerător din cauza cheagurilor de sânge. Tânăra era dublu vaccinată. Mama fetei: „Era iubirea vieții mele”

Un fotomodel în vârstă de 18 ani din São Paulo, Brazilia, a murit la scurt după ce a contactat Covid, cu toate că era dublu vaccinată cu Pfizer, informează postul brazilian de știri G1 Globo. Conform mamei sale, tânăra Valentina Boscardin nu a avut niciodată probleme de sănătate. Tânăra a fost spitalizată pe 6 ianuarie cu tromboză (cheaguri de sânge) și pneumonie. Aceasta a murit câteva zile mai târziu, pe 9 ianuarie.

Valentina Boscardin era fiica unei prezentatoare tv foarte cunoscute din Sao Paulo, Marcia Boscardin, fostă actriță și model. Tânăra a ales la rândul ei o carieră de model și lucra pentru unele dintre cele mai mari brand-uri, printre care se numără Dior, Givenchy și Armani

„Valentina era în plină ascensiune și gata să înceapă o carieră internațională. Ce veste tristă. A fost imunizată cu ambele două doze de Pfizer. Odihnește-te, Valentina!”, a scris pe contul personal un jurnalist și prieten de familie, Felipe Campos.

Tânăra dublu vaccinată, a murit câteva zile mai târziu, pe 9 ianuarie, ca urmare a „COVID-19”, potrivit presei braziliene. Cu toate acestea, tânăra de 18 ani era sănătoasă și nu avea probleme de sănătate subiacente, potrivit mamei sale, informează Il Mattino, Mirror, Euro Weekly, News Week, L’Indépendant.

Marcia a dezvăluit vestea tragică a decesului fiicei sale duminică târziu într-o postare pe Instagram:

„Cu mare durere îmi iau rămas bun de la iubirea vieții mele. La revedere, Valentina Boscardin Mendes, fie ca Dumnezeu să te primească cu brațele deschise. Sunt înmărmurită. Fiica mea, te voi iubi pentru totdeauna. Un înger se înalță la cer”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marcia Boscardin (@marciaboscardin)

Mai multe celebrități braziliene i-au adus un omagiu Valentinei, printre care fostul model și femeie de afaceri Helô Pinheiro, care a scris: „Am primit o veste tristă și nu-mi vine să cred!!!! Doamne!!! Doare! Nu meritai să treci prin asta, dar Dumnezeu controlează totul”.

Valentina era sub contract cu Ford Models Brasil și fusese deja model pentru mai multe branduri mari, printre care Christian Dior, Givenchy și Armani.

Back to top button