Social

De vorbă cu România frumoasă la Radio Reșița

În fiecare seară de joi, între orele 21-23 realizatorul emisiunii ”De vorbă cu România frumoasă” Ciprian Demeter, publicist la Cotidianul, lector universitar și specialist în etică și filosofie, vă așteaptă, cu cele mai noi interviuri, dezbateri și păreri pe teme sociale, politice, culturale și artistice, alături de invițati din cele mai diverse domenii.

Nu putem direcționa vântul, dar dacă știm din ce direcție bate, ne putem ajusta pânzele. Alături de noi, pe frecvența 105,6, Radio Reșița, ascultătorii vor afla din ce direcție bate vântul și cum să-și ajusteze pânzele pentru a parcurge, în lung și-n lat, România Frumoasă, într-o discuție deschisă cu cei care au văzut fața frumoasă a României și au contribuit prin munca lor la păstrarea și la dezvoltarea acestei Românii Frumoase.Primele victime ale războiului sunt adevărul, bunul simț și capacitatea de a negocia, spunea Johnson Hyrum.

Aparent trăim cea mai pașnică și sigură perioadă a omenirii, însă în spatele acestei siguranțe de care ne bucurăm se află oameni pregătiți în orice moment să joace ultima carte pe care o joacă o Naţiune, așa cum spunea mareșalul Ion Antonescu, iar acei oameni se află în rândul armatei.

Astă seară se află alături de noi general-locotenent Dorel Grădinaru, şef al Inspectoratului General de Aviație din MAI , omul care a condus Aeroportul Internațional Timișoara în cea mai grea perioadă a României din ultimii 30 de ani. Experiența profesională este pe cât de vastă, pe atât de impresionată. Și-a desfășurat activitatea în cadrul P.I.I.C.J. – D.I.I.C.O.T. ca specialist în combaterea terorismului detaşat de la M.A.I., a ocupat în perioada 2003 – 2005, postul de ofițer specialist cu coordonarea și pregătirea structurilor de intervenție și acțiuni speciale în cadrul Comandamentului trupelor de jandarmi, a fost comandat de batalion în Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei, dar și ofițer de protecție în Serviciul de Protecție și Pază.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button