Social

Angajații din aeroporturi anunță proteste: Posibile blocaje la Otopeni și Băneasa

Cele patru sindicate aeroportuare anunță proteste la aeroporturile Otopeni și Băneasa, dacă administrația nu va respecta drepturile acestora.

Sindicatele l-au notificat pe directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, care administrează Aeroportul Băneasa și Aeroportul Henri Coandă, că nu a răspuns până acum solicitărilor celor 4 sindicate, astfel că vor fi declanșate acțiunile de protest.

„În contextul lipsei unor poziții oficiale exprimate în scris ca răspuns la adresele noastre anterioare și umilința la care suntem supuși prin acțiuni manageriale cu un puternic caracter discreționar, vă aducem la cunoștință că, în perioada imediat următoare, vor fi convocate forurile de conducere ale tuturor celor 4 sindicate și vor fi declanșate toate formele de proteste prevăzute de lege”, se arată în adresa semnată de reprezentanții Sindicatului Aeroportuar Henri Coandă, Sindicatului Aeroporturi București, Sindicatului Liber Independent AIBB AV și Sindicatului Companiei Aeroporturi București.

Reprezentanții celor aproape 1400 de angajați ai Companiei Naționale Aeroporturi București amintesc și că restricțiile din noul val al pandemiei vor duce din nou la presiuni asupra personalului să accepte modificări de program și cumul de atribuții.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button