Politică

Daniel Gheorghe Rusu: Anul a început în forță! Propaganda, unor ticăloși, vânduți din presă, e mai dementă decât oricând

Deputatul AUR, Daniel Gheorghe Rusu sesizează un asalt nemaiîntâlnit în istoria postdecembristă împotriva unui partid politic cum se întâmplă în aceste zile. Partidul AUR este amenințat de o instituție a Guvernului României cu scoaterea în afara legii iar presa aservită sistemului mafiot care a condus timp de 32 de ani România a intrat în fibrilații, în urma ultimelor sondaje de opinie care arată un singur lucru: AUR, a doua putere politică a țării.

„O parte din presă, presează doar…🚾

🆘️Anul a început în forță! Propaganda, unor ticăloși, vânduți din presă, e mai dementă decât oricând.

⛔ Unele studiouri TV au luat-o realmente razna. Sunt deja fixate țintele în care bravii croitorași din studiouri trag foc de voie. AUR , a devenit o țintă ! Nu mai există nimic sfânt, totul trebuie dărâmat. Cu orice preț… Am început să creștem ( periculos de mult), în sondaje !

❗ Oricât bine ai vrea sa faci societății, ești catalogat doar un extremist, oportunist sau un populist !

🔻 Nimeni nu mai observă, adevărata ta intenție , sufletul tău sau lupta pe care o duci cu nenorociții si hienele care dezinformează si manipulează!!!

🔻 Din păcate, tot mai mult observăm cum adevărul devine minciună si minciuna este luata drept adevăr absolut! Suntem ,,obligați” sa înghițim tot ceea ce ni-i se ,,vinde” , sa credem în oameni falși și sa acordam respect unor oameni care nu merită! Dacă până ieri AUR nu reprezenta interes, pe eșichierul politico-social al României , acuma AUR este catalogat ca cel mai mare rău care se poate întâmpla României! Parcă noi am furat si am devalizat, timp de 32 de ani România! Suntem linșați mediatic zi de zi , fără a-ți lăsa măcar sansa de a explica cine suntem si ce dorim ( de ce am fost trimiși de 10% din electorat, în parlament!

La umbra acestor acțiuni ale presei ( o parte din ea) , fosta clasa politică ( nouă) negociază si aranjează,, noul jaf național ” al banilor publici . Vom da respectul cuvenit celor care merita acest respect ! Nu vom mai pleca genunchii decât în fata lui Dumnezeu! Declaram ,, război ” deschis nesimțirii, hoției si celor care apară sau propagă( intr-un fel sau altul ) aceste acțiuni…si asta pentru că noi suntem AUR! Am fost trimiși în Parlament să luptăm cu nesimțirea și corupția, nu să o apărăm!”, a scris deputatul AUR, Daniel Gheorghe Rusu, pe pagina sa de Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button