Politică

Sluga lui Băsescu nu se mai simte reprezentat politic: Vrea în exil

Fostă slugă la casa președintelui Băsescu și a mafioatei Elena Udrea, Cristian Preda, anunță că nu se mai simte reprezentat politic și se gândește la exil.

„Nu mă simt reprezentat politic. Nici de guvern, alcătuit din două partide – PSD și PNL – dominate de rețele de corupție și debusolate ideologic, asociate cu un partid al minorității maghiare preocupat mai degrabă de conectarea să la națiunea ungurilor decât de consolidarea unei națiuni civice în statul român.

Nu sunt reprezentat nici de președinte, deși l-am votat: e când indolent, când inadecvat.

Nici partidele din opoziție nu mă reprezintă: AUR e expresia unui naționalism care amestecă mitologia geto-dacilor, nostalgii legionare și lupta cu vaccinurile, iar USR – o mișcare anti-sistem abulică, incapabilă să recunoască faptul că au existat reformisti și schimbări înainte de crearea să, dar care nu-i în stare nici să croiască politici publice alternative la cele guvernamentale.

Știu că sunt departe de a fi singurul care nu se simte reprezentat politic. O bună parte din cetățenii care au vrut o Românie europeană, care au trudit din 1989 încoace pentru modernizare și occidentalizare, care lucrează azi deplin conectați la civilizația occidentală, care vor să dezvolte această țară sunt contrariați și ignorați de politicile partidelor actuale.

Ce-i de făcut? Refuz să cred că exilul e singură soluție”, a transmis Preda pe Facebook.

Cristian Preda a fost un câine credincios al fostului președinte Traian Băsescu și al cuplului mafiot Udrea/Cocoș. A ocupat numeroase funcții în statul român și un post bine plătit de europarlamentar la Bruxelles, pentru serviciile aduse grupărilor mafiote ce au controlat PDL și PMP.

Back to top button