OpiniiSĂNĂTATE

România dă startul: Circul cu pandemia se va opri în toată lumea

România devine un exemplu pentru toată lumea, dar mai ales pentru Europa. Pandemia în acte nu este pandemie deoarece nu îndeplinește condițiile tehnice de a fi numită așa. Managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, susţine că, o virulenţă mai scăzută a tulpinii Omicron, aşa cum rezultă din primele date ştiinţifice, ar putea însemna începutul sfârşitului pandemiei.

„Din datele ştiinţifice pe care le avem până acum, tulpina Omicron are transmisibilitate mult mai mare decât Delta, în schimb se pare că virulenţa este mult mai mică, ceea ce ar putea însemna începutul sfârşitului pandemiei. Acest fapt se va realiza prin fenomenul de inversare a dominanţei celor două tulpini, procesul fiind unul de durată, probabil de aproximativ un an. Tulpina Delta este în continuare dominantă în România şi Europa”, a declarat miercuri managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, Florin Roşu.

Presa a primit peste 50 de milioane de euro pentru a manipula românii în pandemie și pentru a menține la putere triumviratul Iohannis/Cîțu/Ciolacu. La această sumă impresionantă cântă după cum i se dictează, sau mai bine zis, latră. Așa s-a ajuns, prin mesaje ghidate, la panicarea întregii lumi, în cazul de față a României.

Apoi, când nu era nici o persoană infectată, s-a blocat economia națională și toți românii au stat în casă la ordinele lui Marcel Vela și Raed Arafat. Așa au reușit să se mențină la putere, iar azi, la doi ani de la debutul pandemiei avem din nou la putere PSD și PNL cu susținerea totală a patriarhului de la Cotroceni.

Mulți români au avut până astăzi corinavirus. Majoritatea covârșitoare forme ușoare sau foarte ușoare, dar s-au înregistrat și multe decese din lipsă de medicație corespunzătoare și măsuri de relaxare aberante în plin val patru pandemic. În timp ce toată Europa se pregătea de periculoasa variantă Delta, Klaus Iohannis și marioneta sa Florin Cîțu, anunțau că au învins pandemia. Emil Boc ar trebui băgat la închisoare pentru evenimentele cu sute de mii de oameni la Cluj, acestea fiind principalul factor de propagare a coronavirusului. Nu mai vorbim de congresul maimuțelor liberale care nu au respectat nici un fel de regulă când în Capitală se înregistra o rată de infectare de peste patru la mie.

La aceste evenimente infamul Arafat nu a mai avut curaj să spună nimic, în schimb s-au umplut spitalele. Acești indivizi în frunte cu plăvanul de la Cotroceni trebuie anchetați pentru crime împotriva umanității, CRIME împotriva românilor.

România se află la coada clasamentului, deasupra micuțului stat Kosovo și a Vaticanului, unde rata de infectare este zero

Statistic: Incidence of coronavirus (COVID-19) cases in the past seven days in Europe as of November 29, 2021, by country (per 100,000 population) | Statista
Find more statistics at Statista

Minunatul vaccin, certificatul eliberator

În pandemie a apărut și un vaccin, apoi al doilea, apoi s-au bătut furnizorii între ei. Acum ne vaccinăm cu toții dar tot trebuie să stăm în case, magazinele au program scurt, se poartă mască și la sala de sport sau la orele de sport. Acum nu mai avem carnet roșu ca pe timpul bolșevicilor. E verde. Dictatura se instaurează treptat, pas cu pas.

Cu toate acestea cifrele se modifică negativ, de parcă nimic nu ar fi bine. Românii sunt ținuți în case contrar voinței lor, deși azi țara noastră înregistrează cea mai mică rată de infectare din Europa.

Întroducerea certificatului verde este un atac la libertatea poporului român. Libertatea mea se termină când începe a ta. De aproape doi ani Constituția României a fost abrogată iar țara este condusă dictatorial de CNSU, prin Raed Arafat și gașca de securiști apropiați sistemului, personaje ce nu au în mare parte nici un fel de pregătire medicală. Țara este condusă prin stare de alertă pentru că doar așa băieții deștepți pot fura banul public, iar cel mai bun exemplu sunt aceste teste de salivă livrate de firmele controlate de Nuțu Cămătaru și Cătălin Botezatu.

Românii ies in stradă, cu sutele de mii. Se iese în toată Europa și acesta va fi doar începutul. Toți românii sunt nemulțumiți, doar o mică parte stă cu frica. Mai nou vor să ne vaccineze obligatoriu. Oare până unde cred că se poate merge acești urmași ai celui de-al treilea Reich?

În România se pornește o revoluție mondială, dacă aici s-a prins lumea că este un circ, în curând se vor prinde prin toată lumea și va ieși o adevărată revoluție mondială.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button