Politică

Andrei Caramitru, despre USR: Dispăreți fraților ca PNȚ! Șomeri toți

Fostul consilier și lider al USR, Andrei Caramitru, deplânge situația în care a ajuns partidul condus de Dacian Cioloș. Caramitru le prevede celor din USR soarta PNȚ.

„Stirile azi: AUR e la cel mai mare scor din istorie. USR la cel mai mic nivel ever, cam la jumate fata de AUR. Concluzia in interiorul USR: sa fim cât mai civilizați !!!!! decenți!!!! Sa nu fim antisistem !! Cumva – cine știe poate – cu Daciaaaaaan înainte – poate reușim sa intram in parlament data viitoare. Secta pro Europa a lui Dacian !!!! 🤦‍♂️Bă. Astia din USR. Dați cu parul. Creați haos. Dacă nu – mergeți repete către zero. Dispăreți fraților ca PNT (măcar aia au dat un Presedinte si un Prim Ministru). Luptați dracului contra sistemului. Dați muje, brutal masiv fără limite. altfel veți dispărea. Șomeri toți. Înțelegeți naibii odată.”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button