Internațional

Doctor italian: 92% dintre cei pozitivi la Covid sunt persoane cu doză dublă sau triplă de vaccin

Majoritatea celor vaccinați sunt pozitivi. Un farmacist a postat un video elocvent, care devenit imediat viral. „Sunt 92%”.Un pacient pozitiv cu Covid, în ciuda a trei doze de vaccin deja primite. Un altul la rândul său infectat cu virusul în ciuda unei duble vaccinări. Altcineva a fost infectat în ciuda primei vaccinări. Și tot așa, într-o numărătoare lungă și tulburătoare care confirmă că actualele seruri anti-Covid nu sunt nicidecum o garanție a protecției totale.

Cel care a explicat situația, într-o postare care a devenit imediat virală pe Twitter, a fost doctorul Giovanni Bergamini de la farmacia Calandra din Viareggio, care a fotografiat perfect starea actuală a epidemiei din Italia.

În filmulețul publicat pe rețelele de socializare, Bergamini este văzut trecând în revistă testele de pacienți pozitivi care au fost deja raportați autorităților sanitare: „Bună ziua, situația este aceasta: pozitiv, trei doze. Pozitiv, o doză. Pozitiv, o doză. Pozitiv, două doze…”.

92% dintre cei pozitivi la Covid sunt persoane cu doză dublă sau triplă de vaccin și cu pașaport sanitar. Mario Draghi a mințit când a spus: „Cu pașaportul sanitar există garanția de a te regăsi printre oameni care nu sunt contagioși!”, spune doctorul Giovanni Bergamini, farmacia Calandra din Viareggio,

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button