Politică

PSD este principalul naș al afacerii mafiote Roșia Montană

PSD-ul lui Marcel Ciolacu încearcă să se spele pe mâini de afacerea puturoasă numită Roșia Montană, aruncând vina pe rebuturile neomarxiste strânse azi grămadă în polul de dreapta. În realitate nașul acestei afaceri de tip mafiot este inegalabilul sinecurist George Maior și alți politicieni din PSD. Maior este primul care a pus bazele acestei afaceri speculative la bursă împreună cu Gabriel Resources, în perioada cât tatăl său era ambasador în Canada.

Pesediștii mafioți nu au dorit niciodată să exploateze aurul la Roșia Montană ci să scoată cât mai mulți bani de pe spatele acestei afaceri speculative și a statului român. George Maior cu ajutorul finului său Victor Ponta au băgat în Parlament o lege specială pentru Roșia Montană, pentru a pune bazele acestui proces prin care statul român pierde miliarde de dolari. Bani pe cae o să îi plătim noi, proștii de români.

SRI, SIE și DNA sunt părtașe la această afacere de tip mafiot, instituții ce și-au dovedit inutilitatea în protejarea statului român. Laura Codruța Kovesi, șefă la acea dată a DNA stătea la masa statului paralel, fix cu cei implicați direct în această escrocherie. Să nu uităm că ea a ajuns șefă la DNA pentru că în perioada cât a fost șefă a Parchetului General a ținut la sertar dosarele Revoluției și Mineriadei, pentru a proteja pe Ion Iliescu și PSD.

Acum noi o să plătim miliardele în timp ce acești bandiți huzuresc pe spatele poporului român.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button