Politică

Românii vor scoate la alegeri PNL din Parlament: Ipochimenul lui Iohannis atacă AUR

Alexandru Muraru este una din vocile sistemului, un ipochimen al președintelui Iohannis. Cum ar spune unii: sluga perfectă. De fiecare dată când se dorește atacarea AUR pe tot felul de criterii fals extremiste i se dă lui Muraru foaie cu ce anume trebuie să spună.

Muraru de felul lui nu este prea inteligent, iar de acest lucru știu toți apropiații. Prin partid lumea îl știe de sluga perfectă, întotdeauna deschis să preia un mesaj și de dus în spațiul public, chiar dacă se face de rușine.

Spre exemplu ultima dată acest individ a fost supărat că AUR a reușit să scoată în stradă o mulțime impresionantă de români. Pe 21 decembrie 2021 aproximativ 15.000 de români au ieșit în stradă, sătui de dictatura sanitară dar și de sărăcie.

După ce au încercat mituirea AUR cu funcții, au trecut la presiunea prin presă. Așa se face că o goarnă precum Alexandru Muraru cere scoaterea în afara legii a AUR și presa cumpărată cu 80 de milioane de euro începe să latre.

Nici Muraru însă nu înțelege însă cui se adresează, adică cine să scoată AUR in afara legii deoarece nu există o așa lege? Partidele sunt scoase din parlament nu de legi ci de români, așa cum au scos PDL, PMP, ALDE sau Pro România. În curând românii pregătesc și scoaterea USR și PNL, sătui de aceste partide toxice.

Frica lui Muraru e legitimă deoarece el își va pierde postul la următoarele alegeri, românii nu îl mai doresc in Parlament. El a promovat tot felul de legi antiromânești și s-a poziționat drept sluga perfectă. Pe Muraru îl detestă și colegii liberali din Parlament, nu doar românii, așa că placa cu scoaterea AUR în afara legii e doar o fumigenă disperată.

Back to top button