Politică

Orban îl acuză pe Cîțu: Este consumator de droguri de mare risc

Declarație surprinzătoare făcută astăzi în parlament de către Ludovic Orban la adresa celui care astăzi conduce PNL. În discursul prin care și-a anunțat dezafilierea de la grupul parlamentar PNL, Ludovic Orban a susținut că astăzi partidul este condus de un grup consumator de prafuri, adică droguri de cel mai mare risc.

Făcea aici referire la Florin Cîțu și la gașca din jurul său. Diana Șoșoacă a avut de asemenea o replică similară la adresa lui Florin Cîțu.

”Faceţi şedinţe solemne pline de ipocrizie. (..) Nici măcar nu i-aţi invitat pe revoluţionari. Ştiţi unde sunt? Sunt afară. De Crăciun, vă urez să fiţi mai buni, să încercaţi să îi iubiţi pe români”, a mai afirmat Şoşoacă.

După ce a plecat de la tribună, preşedintele de şedinţă, Florin Cîţu, a comentat: ”Dacă vrei să fii respectat, ar trebui să îi respecţi pe ceilalţi, în special timpul acordat”.

”Eşti ultimul om care poţi să vorbeşti, drogatule”, a replicat Diana Şoşoacă, din sală, potrivit înregistrării Antena 3.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button