Social

Gardurile de la Târgul de Crăciun din Timișoara au fost demontate!

Organizatorii Târgului de Crăciun din centrul Timișoarei au decis să renunțe la gardurile separatoare montate pentru a-i despărți pe vaccinați de nevaccinați. Garduri au rămas doar în jurul scenei din Piața Libertății. 

În prima săptămână a lunii decembrie, o fotografie de la Târgul de Crăciun al Timișoarei în care doi copii întind mâna spre Moș Crăciun aflat după gardul menit să-i separe pe vaccinați de nevaccinați a făcut înconjurul rețelelor sociale. Timișorenii au fost revoltați de faptul că nu toți copiii au acces la activitățile organizate tocmai pentru ei în cadrul târgului. Viceprimarul Cosmin Tabără aprecia, la acea dată, că gardurile separatoare nu ar avea ce să caute în centrul istoric la un eveniment dedicat în primul rând micuților.

La nici două săptămâni, autoritățile au decis să renunțe la gardurile separatoare. Acestea au fost demontate din Piața Libertății. Au rămas în picioare doar cele montate în jurul scenei din fața fostei garnizoane.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button