Politică

Simion: Bărbatul care a vopsit mașinile e funcţionar vamal şi nu e membru AUR

Un bărbat suspectat că a distrus patru autoturisme, la Palatul Parlamentului, vopsindu-le cu spray, este audiat de poliţiştii din Bucureşti. Ministerul Afacerilor Interne (MAI) anunţă că, în urma incidentelor de marţi, se fac cercetări şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi violarea sediului profesional.

Liderul AUR, George Simion, afirmă că bărbatul audiat este funcţionar vamal şi nu este membru al AUR. Corpul de Control al MAI verifică modul în care a acţionat Jandarmeria la protestul de la Palatul Parlamentului.

George Simion a afirmat, la Antena 3, că ştia despre faptul că bărbatul este în custodia Poliţiei, că acesta este agent vamal şi susţine că nu este membru AUR. El a arătat că ştie identitatea bărbatului.”Nu e membru AUR”, a precizat George Simion. Întrebat de unde ştie acest lucru, Simion a răspuns: „Că am verificat”. „Nu putem să-i dăm numele, nu?”, a adăugat liderul AUR.  

Întrebat cum a aflat despre faptul că bărbatul este în custodia autorităţilor, George Simion a răspuns: „de la Direcţia Afaceri interne care ne-a arătat imagini, ţi-am spus, uite, că nu e membru AUR”.  „Dvs aveţi impresia că oamenii aceştia sunt pleava societăţii? Aşa a venit un parlamentar PSD la noi: du-te, Simion, la proştii tăi! Adică cei care manifestau erau proşti”, a adăugat George Simion.

Back to top button