Știrile 60m.RO

Poliție politică: Regimul dictatorial Ciucă seamănă cu regimul generalului Pinochet. O jurnalistă a fost ridicată în miez de noapte de mascați și dusă la audieri

Regimul dictatorial condus de Nicolae Ciucă a început să își intre bine în drepturi, iar acțiunile sale represive demne de regimurile sud-americane încep să își facă apariția. Generalul Ciucă și securiștii din jurul său au început să aresteze în miez de noapte jurnaliștii incomozi. Iosefina Pascal, o voce puternică în mediul online, a fost ridicată de cinci milițieni aproape de miezul nopții pentru că a filmat mitingul AUR și l-a transmis pe Facebook.

„Ridicarea, în puterea nopții, a jurnalistei Iosefina Pascal face ca regimul generalului Ciucă să înceapă a semăna cu regimul generalului Pinochet. Azi ea, mâine noi”, a reacționat Adrian Severin.

Iosefina Pascal

„La ora 22.45, m-am trezit cu poliția, miliția, la ușă. Echipaj de poliție format din doi polițiști în civil, care nu s-au legitimat nici până la momentul la care vorbim, un polițist în uniformă și încă doi polițiști care așteptau jos, unul în uniformă specială – mascații, cum s-ar spune – și unul în uniforma lor normală.

Deci cinci milițieni au venit la mine acasă să mă legitimeze, să mă întrebe dacă e-mailul x este al meu, telefonul y este al meu și să-mi spună că sunt nevoită să vin la secție cu ei să dau declarații într-un caz de infracțiuni informatice, de tranzacții fictive, frauduloase.

Vă dați seama, acuzații foarte grave din sfera penalului. (…)

Mama mea află că eu plec la poliție cu cinci milițieni, trei erau puși ostentativ în pragul ușii. Eu în pijamale, în haine de casă. Mama gata să facă infarct, mai avea un pic și plângea și se ruga în genunchi de ei să mă lase în pace și să mă duc singură, citată, a doua zi la secție”, afirmă Iosefina Pascal, care spune toată povestea într-o transmisei video pe Facebook.

Cozmin Gușă a lansat un val de acuzații la adresa celor implicați în acest scenariu demn de poliția politică comunistă, unde nimeni nu avea voie să critice regimul.

„Cine-a organizat operațiunea/abuzul împotriva IOSEFINEI PASCAL? Care a fost rolul lui MIHAI GÂDEA?”,  întreabă Cozmin Gușă.

Iosefina Pascal a făcut o serie de dezvăluiri despre Radu Tudor, așa zisul jurnalist cu alură de securist aflat în board-ul SMURD împreună cu Raed Arafat și o serie de generali. Pastorul Gâdea(a3) a promis răzbunare împotriva celor care au dezvăluit schemele lui Radu Tudor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button