Politică

Verdictul lui Ciutacu: Politic vorbind, George Simion se mișcă beton. E singurul ca face politică de opoziție de manual

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că George Simion, copreședintele AUR, este în aceste momente singurul care face politică de opoziție.

„De protest se știa, public, de două săptămâni. Inclusiv aseară, la Punctul culminant, Simion a anunțat că AUR aduce 2.000 de oameni din teritoriu. Într-un asemenea context, cei doi diplomați, japonezul și americanul, beneficiari de dispozitive proprii de securitate și păziți suplimentar de SPP, nu aveau ce căuta la Parlament.

Politic vorbind, Simion se mișcă beton. E singurul ca face politică de opoziție de manual. Bate țara, se duce acolo unde nu ajung gulerele albe, irită autoritatea, instigă lumea nemulțumită. Are putere de mobilizare, are portocale să iasă printre protestatari ca Moise prin marea cea mare, știe să (se) joace cu jandarmii.

Dar marea lui provocare e să nu scape azi hățurile. Iar băieții cu ochi albaștri care stau pasiv și sprijină informal un nou episod de parlament asediat (pe modelul Capitoliului) să nu reușească să compromită o mișcare politică și un lider deveniți incontrolabili.”, a spus Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Back to top button