Politică

George Simion: „Despre asta este partidul USR, despre minciuni”

George Simion a publicat o poză de la slujba de duminică din localitatea Amara, cu o descriere în care a acuzat Guvernul condus de Nicolae Ciucă pe tema fondurilor alocate de Guvern.

Duminică binecuvântată, români! Nu și locuitorii din Amara, pentru că au primar de AUR și nu au primit niciun leu de la guvernul Ciucă și Consiliul Județean PSD. Cum e cu nediscriminarea opoziției?”

Organizația USR Tineret a postat un comentariu stupid la postarea lui George Simion cu întrebarea: „Ești homosexual?”. George Simion a replicat imediat și le-a cerut usr-iștilor să înceteze cu mizeriile. Cei de la USR Tineret au modificat mai apoi comentariul iar în loc de ”homosexual” a fost scris ”heterosexual”. Cei de la USR au făcut bravadă pe site-urile lor de propagandă din acest eveniment, în timp ce liderul AUR vizita familiile nevoiașe din localitatea Amara.

George Simion a răspuns pentru Aleph News, denunțând faptul că nu este nimic mai mult decât o „plastografie”. Acesta susține că USR se ocupă de „inducerea în eroare a românilor”.

Cei de la USR fac ce știu ei mai bine, adică plastografii și inducerea în eroare a românilor. După cum se vede foarte clar din timpul comentariilor, toată imaginea este o minciună și sunt foarte surprins de felul în care manipulează ei niște chestiuni care țin de intimitatea omului, adică orientările sexuale. Așa au făcut și cât au fost la guvernare. Despre asta este partidul USR, despre minciuni. Orice român care se pricepe un pic la Facebook și poate vedea imaginea aceasta își dă seama că este un fals”, a spus George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button