Politică

Marius Lulea: Ne propunem ca în 2024 să conducem singuri România

Liderul AUR, Marius Lulea, face un scurt bilanț de la intrarea Alianței pentru Unirea Românilor în Parlament. Deși s-au spus multe și s-a aruncat cu mult noroi în partidul AUR acesta își continuă lin drumul spre vârful politicii românești.

„La un an de parlament AUR a răsturnat toate preconcepțiile despre viața politică și nu a confirmat prognozele catastrofale anunțate de tot felul de propagandiști.Au spus că AUR va avea soarta PPDD, că se va destrăma, că suntem o adunătură. AUR nu s-a destrămat, dar PNL a pierdut zeci de parlamentari și are deja o facțiune. Au spus că sistemul ne va învinge și că George Simion și Claudiu Târziu vor sfârși precum Nicușor Dan. AUR a rămas la fel, în schimb PNL și USR și-au pierdut președinții care i-au băgat în parlament la scoruri foarte bune, peste potențialul lor. Au spus că vom da mâna cu sistemul, că banii ne vor lua ochii. AUR nu a făcut alianță cu nimeni, așa cum am promis, în schimb PNL a fost în alianță cu USR și acum este cu PSD. AUR nu a cheltuit banii din subvenția publică, va trebui să ne descurcăm fără. Deci, vedeți voi, sistemul e mic copil pe lângă AUR deoarece este mânat de avariție în schimb noi suntem mânați de patriotism. Știu că pare greu, băgați pe șantier cu lopata în mâini, prin noroaie, uneori nu vedem că munca asiduă de zi cu zi ridică o casă.”, afirmă Marius Lulea.

Marius Lulea: Ne propunem ca în 2024 să conducem singuri România

„O să ridicați ochii și veți face o comparație cu anul trecut și abia atunci veți înțelege: am pornit de la 0% și am ajuns aproape de 10% într-un an, apoi am urcat spre 20% și am trecut deja acest prag. Suntem al treilea partid din România și ținta este ca la anul să fim primul, peste PSD. Știu că pare desprins de realitate, dar ne propunem ca în 2024 să conducem singuri România, cu profesioniștii țării, fără PSD, PNL, USR și mai ales fără UDMR.”, a mai spus vicepreședintele AUR.

Back to top button