Politică

SURSE. DERANJAT, sistemul a comandat LICHIDAREA lui George Simion

În data de 6 decembrie 2020 partidul AUR condus de George Simion avea să intre în parlamentul României. Aflate într-o înțelegere perfectă partidele politice și liderii lor nu au văzut nici atunci și nici după pericolul electoral ce vine din partea lui George Simion, lider politic carismatic cu priză mare la români, relatează 4media.info.

Într-o societate normală, democratică, un nou partid ar trebuie să fie un motiv de bucurie, de revigorare a lumii politice.

La acel moment cei care dețin butoanele României nu au văzut o reală amenințare. Au sperat că AUR va avea soarta PPDD, adică se va sparge de la sine prin incapacitatea partidului de a-și ține oamenii în interior. După mai bine de un an acest lucru nu s-a întâmplat și nici nu sunt semne de slăbiciune: AUR a depășit deja PNL și unele predicții electorale îl plasează la 22%.

Diferența dintre PPDD și AUR a fost una semnificativă: în prima categorie vorbim de o masă de oportuniști, o bună parte cumpărându-și mandatele, la AUR partidul a pornit din PU Acțiunea 2012 și lucrau împreună de mai bine de 10 ani, esența fiind patriotismul.

După dezvăluirea lui George Simion că un grup de parlamentari PSD, PNL și UDMR pleacă în Dubai pe banii parlamentului s-a pornit furtuna. Florin Cîțu, Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu precum și alte persoane apropiate lor au devenit total nemulțumite și au fost auzite în cercurile intime vorbind amenințător la adresa lui George Simion.

Pe holurile parlamentului s-a utilizat și a fost auzit termenul de „LICHIDARE” a liderului partidului AUR. Ce a putut ascultătorul involuntar să audă au fost nemulțumiri grave ale unui grup apropiat de Florin Cîțu și desfășurarea la acest moment a unei operațiuni de „LICHIDARE” la comandă.

Nu s-a înțeles în clar dacă se discută de o lichidare fizică sau doar de o lichidare politică.

Cert este însă că în ultima lună în preajma parlamentarilor AUR s-au strecurat persoane cu un trecut dubios, în căutarea de informații. Mai mult decât atât, unii acuză că telefoanele lor au fost virusate și s-au pierdut date de pe telefon chiar când se uitau la telefon.

Acasă la părinții lui George Simion dar și prin vecini s-au cules informații, același lucru este valabil și în Tunari unde lumea este mică și vorbele circulă repede. Așa-zis oameni ai sistemului, pretinși agenți ai nu știm căror agenții încearcă să culeagă date ce ar putea fi compromițătoare. În acest caz termenul utilizat a fost de „orice din trecut ce ar putea lovi în George Simion”. Dar ce treabă ar avea o instituție a statului român cu o chestiune de șantaj politic, deci presupunem că acele persoane doar pretindeau nu și erau angajați ai statului.

Ultima dezvăluire a liderului AUR, despre plecarea în Dubai a unui grup de politicieni aparținând sistemului, ar fi accentuat aceste acțiuni.

Să ne amintim că acum aproape un an o mașină a explodat la Arad. Un apropiat al lumii politice s-a văzut aruncat în aer. Nici până la acest moment nu există informații care să conducă la soluționarea acelui caz. Ulterior el a fost minimalizat deși este probabil ca mesajul să fi fost adresat și către alți neascultători: vedeți că putem depăși cu ușurință limita și nimeni nu ne poate face nimic, deținem și controlăm tot.

În ianuarie-februarie 2020 AUR a făcut o plângere penală la DIICOT privind existența unui grup infracțional organizat cu persoane care se pretindeau a fi agenți SRI și încearcau să manipuleze parlamentarii și oamenii de decizie din AUR. Informația a fost adusă și la cunoștința SRI dar instituția s-a dezis de acel grup. Ciudat este că după semnalarea lui cetățenii au dispărut din anturajul AUR.

România înseamnă zeci de miliarde de euro care se delapidează. Dacă poți controla partidele politice atunci ai controlul asupra acestora bani. Nu mai vorbim despre atacurile de tip raider ce se execută și astăzi în România sub protecția politicienilor și magistraților corupți.

Vorbim de o rețea de crimă organizată ce a preluat la vârf statul român și care astăzi se vede amenințată de ascensiunea și dezvăluirile lui George Simion.

Este cert că Florin Cîțu și oamenii apropiați de el ar fi utilizat grupul de cuvinte: „LICHIDARE”, „ȘANTAJ”, „AMENINȚARE” împreună cu numele lui „GEORGE SIMION”.

Back to top button