Politică

Judecatorii refuză ordinele lui Iohannis: „Misiunea mea este să atrag atenția asupra faptului că dictatura s-a instaurat Pas cu Pas”

Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti il pune la punct pe Klaus Iohannis: “Nu ati inteles nimic din ceea ce inseamna separatia puterilor in stat!… Misiunea mea, ca judecator, este sa judec cauzele potrivit Legii, fara directive, plicuri galbene… Misiunea mea este si sa atrag atentia asupra faptului ca dictatura s-a instaurat pas cu pas… Groapa de gunoi a istoriei inca este adanca! Si acolo veti sfarsi! Ca multi alti dictatori”.

Intr-un comentariu postat pe pagina sa de Facebook, marti seara, 7 decembrie 2021, Madalina Afrasinie ii explica lui Iohannis ca nu accepta sa primeasca ordine de la nimeni, misiunea ei ca judecator fiind de a respecta Constitutia si legile tarii, de a apara drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, si de a judeca doar potrivit legii, fara directive, plicuri galbene sau alte asemenea aberatii. Nu in ultimul rand, Afrasinie subliniaza ca misiunea sa ca judecator este si de a atrage atentia ca dictatura s-a instaurat pas cu pas, in ropote de aplauze.

“Nu mai batjocoriti justitiabilii, nu mai batjocoriti actul de justitie si nu va mai spalati pe maini ca Pilat din Pont! Nu de alta, dar groapa de gunoi a istoriei inca este adanca! si acolo veti sfarsi! Ca multi alti dictatori, ca multi alti oameni marunti…”, isi incheie mesajul judecatoarea Madalina Afrasinie.

Iata reactia judecatoarei Madalina Afrasinie dupa ordinele date magistratilor de presedintele Klaus Iohannis:

“Eu, judecatorul, ma ridic si pledez cauza romanilor

Ganduri amare printre randuri

Discursul de azi, din CSM, al celui care a fost ales de romani sa ii conduca vremelnic, mi-a demonstrat ca cei aproape 32 de ani de la Revolutie au trecut degeaba iar dumneavoastra, domnule, nu ati inteles NIMIC din ceea ce inseamna separatia puterilor in stat!

Stiti de am ales profesia aceasta?

Pentru ca nu vreau sa primesc ordine! De la NIMENI!

Pentru ca eu gust LIBERTATEA zi de zi, de zi! si nu trebuie sa fac niciun compromis pentru aceasta!

Misiunea mea, ca judecator, este sa respect Constitutia si legile tarii, sa apar drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor si sa judec cauzele potrivit Legii, fara directive, plicuri galbene sau alte asemenea aberatii!

Adica, desi nu-mi place sa ma repet, sa nu primesc ordine de la NIMENI!

Misiunea mea, ca judecator, este sa iau atitudine ori de cate ori niste politicieni incearca, prin toate metodele si mijloacele, sa intre in viata cetatenilor, sa intre in profesia mea cu bocancii in numele unei situatii extreme…prezentata ca fiind sfarsitul lumii ..

Faptul ca noroiul este mediul lor natural, nu inseamna ca toti trebuie sa fim complicii mizeriei acestora!

Misiunea mea, ca judecator, este si sa atrag atentia asupra faptului ca dictatura s-a instaurat pas cu pas, in ropote de aplauze! si ca tacerea noastra naste ‘monstrii’! Care, din pacate, ajung sa ne stabileasca viitorul…

Lasati-ma sa-mi duc Misiunea pana la capat!

Nu mai batjocoriti justitiabilii, nu mai batjocoriti actul de justitie si nu va mai spalati pe maini ca Pilat din Pont!

Nu de alta, dar groapa de gunoi a istoriei inca este adanca! Si acolo veti sfarsi! Ca multi alti dictatori, ca multi alti oameni marunti…

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button