Știrile 60m.RO

George Simion îl umilește din nou pe Cioloș: PSD are un frate mai mic și mai prost, PNL

Președintele USR, Dacian Cioloș, a avut o tentativă de atac la adresa coaliției PSD/PNL/UDMR, după ce a fost alungat de la putere de Klaus Iohannis și a pierdut președinția Renew Europe. Cioloș a spus voalat despre ”o vorbă care circulă prin târg” despre liberali. Remarca îi aparține liderului AUR, George Simion.

„Circulă o vorbă prin târg că, uneori, PNL e un fel de PSD mai puțin descurcăreț. Cuvintele sunt mai dure, dar nu vreau să le folosim direct ca în zicerea populară. Florin Roman confirmă că o comparație între PNL și PSD e cât se poate de reală, cu deosebirea că el e doar plagiator, nepotrivit ca ministru al Cercetării și agresiv atunci când n-are dreptate. Practic, e pe același calapod cu Laura Vicol și cu Marian Neacșu, cu diferența că nu a cerut desființarea DNA și nu are încă o condamnare penală. În rest, același CV și aceeași dorință de a parveni fără niciun fel de calitate profesională. Domnule prim-ministru Ciucă, vă cer să faceți curățenie în cabinetul dumneavoastră și să ne arătați că nu susțineți furtul și nu vă bateți joc de comunitatea cercetătorilor români lăsând să-i conducă un plagiator dovedit. Florin Roman nu are ce să caute în Guvernul României.”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

George Simion a avut o replică tăioasă pentru Dacian Cioloș și îi transmite în același timp că nu are curaj să spună lucrurilor pe nume. George Simion a afirmat despre liberali că ” PSD are un frate mai mic și mai prost: PNL”.

„Nu circulă prin târg, am zis-o eu că tu nu ai ce-ți trebuie!”, i-a transmis George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button