Social

Expediție inedită: Cu DACIA prin Africa

Doi frați din Satu Mare vor porni într-o expediție inedită cu o mașină Dacia Dokker. Cei doi vor pleca din Satu Mare, vor parcurge 15.000 de kilometri și vor trece prin 10 țări, destinația finală fiind Dakar (Senegal).

Frații Attila și Nicolae Bertici și-au denumit expediția, ”Hello, Africa!” și data de start este 1 septembrie 2022.

Destinația finală va fi să Dakar – Senegal, după ce cei doi vor parcurge cu autoturismul 15.000 de kilometri, și vor trece prin 10 țări.

Cei doi frați estimează că până la destinația finală, ”cursa” Satu Mare – Dakar, va dura 30 de zile.

”Dragilor, 1 septembrie va fi startul expediției. Vom pleca din Satu Mare, Ungaria, Slovenia, Italia, Franța, Spania, Maroc, Western Sahara, Mauritania și Senegal.

Bertici Attila este un pasionat al expedițiilor extreme. Acesta a fost în mai multe expediții atât cu fiul său cât și cu soția, iar acum va pleca spre Africa împreună cu fratele lui, Nicu.

Cei doi vor realiza VLOG-uri zilnice pe canalul lor de YouTube.

Lagermax AED Romania este sponsorul principal al expediției Satu Mare – Dakkar

Lagermax AED Romania este una dintre cele 31 de filiale ale Lagermax Lagerhaus und Speditions AG Concern, deschisă în 12 țări și ofera pachete de servicii specializate precum Express Courier (in parteneriat cu DPD Austria), distribuție interna prin filialele AED (Alltime Express Distribution), logistica produselor textile prin sistemul FASHIONET, activând și în transporturile aeriene si maritime internationale. sau legate de expoziții.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button