JUSTIȚIE

VIDEO: Bombardierii au fost reținuți

Poliţiştii din Vrancea au declanşat o anchetă după ce doi adolescenţi s-au urcat pe o autospecială a Poliţiei şi au postat apoi filmuleţul pe Tik-Tok.

Conform IPJ Vrancea, cei doi adolescenţi de 15 şi respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie şi apoi au postat filmuleţul, în care se distrau şi bravau, pe Tik Tok, au fost identificaţi luni noapte.  

„Aseară, în jurul orei 22.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră  pe o autospecială de poliţie.  Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare. Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar  tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi”, a transmis marţi IPJ Vrancea.

Cei doi adolescenţi au fost duşi la sediul Poliţiei, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Back to top button