Politică

Românii l-au umilit din nou pe Iohannis pe Facebook

Trolling puternic la adresa președintelui Iohannis. O postare a președintelui Klaus Iohannis, pe Facebook, unde anunța că a transmis astăzi membrilor CSM că așteptările românilor de a avea o justiție modernă, independentă și funcțională rămân la fel de actuale și legitime”, a stârnit reacții furioase din partea interbauților.

Redăm mai jos integral postarea președintelui Klaus Iohannis:

„Le-am transmis astăzi membrilor CSM că așteptările românilor de a avea o justiție modernă, independentă și funcțională rămân la fel de actuale și legitime. Pandemia și schimbările din mediul politic au frânat reformele demarate în anii trecuți, însă acestea nu mai pot întârzia. România are nevoie de un cadru legislativ stabil și coerent, procesul de revizuire a legilor justiției trebuie finalizat, iar anomalii precum cele generate de SIIJ, înlăturate. Îmi doresc ca reforma sistemului judiciar să fie mai puțin politizată, pentru ca accentul să fie pus pe substanța propunerilor, și nu pe câștigul de imagine.”

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Până la ora publicării acestui articol, postarea președintelui a strâns peste 1700 de reacții. 927 reprezintă râsete, 391 exprimă furia utilizatorilor. Mai exact 77% reacții negative la adresa președintelui.

Trollingul la adresa președintelui Iohannis este pus, în general, pe seama susținerii pe care acesta a arătat-o lui Florin Cîțu și coaliției de guvernare dintre PSD și PNL.

Redăm în continuare cele mai apreciate comentarii:

GC – Aș fi recunoscător dacă nu ne-ai mai transmite nimic!

CV – Sa îți fie rușine! Ți-ai bătut joc de votul meu.

RP – Am stat 5 ore la coada sa-l votez și…..ce “plăcuță suedeză” mi-am luat.

ANJ – Să-mi dai votul înapoi!

SC – De 2 ori te am votat, votez cu 2 mâini la suspendarea ta. Ai coborât în troaca de porci infractori, v-ați regăsit.

VI – Hai lasă vrăjeala că știm că se ocupă cineva de contul tău de Facebook tu habar nu ai ce se întâmplă pe lumea asta.

Cele mai multe comentarii la adresa președintelui Iohannis sunt negative, altele nu pot fi reproduse.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button