Politică

Lucian Feodorov: Coaliția PSD-PNL-UDMR reduce puterea de cumpărare a românilor

Deputatul AUR, Lucian Feodorov consideră că nu este o coincidență faptul că, exact a doua zi după învestirea lui Ciucă și a guvernului său, , ELECTRICA S.A., cel mai mare furnizor de energie electrică pentru clienții casnici din România, a anunțat creșterea substanțială, de la 1 ianuarie 2022, a prețurilor de distribuție. Majorarea se va face chiar și cu un procent de 84%.

Acesta mai precizează faptul că nu este singurul exemplu, la fel procedând și ceilalți furnizori majori de energie din Muntenia, Moldova, Banat și Oltenia – ENEL, E.On Energie și CEZ, care au precizat că tarifele lor vor crește de la 1 ianuarie 2022 între 58% și 85%.

În opinia sa, facturile la gaze și energie reprezintă o problemă foarte gravă, atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru firmele mici și mijlocii autohtone. Mare parte dintre ele vor fi nevoite să își încheie activitatea, lucru care va avea consecințe grave asupra bugetului de stat, dar și asupra a mii de oameni care vor rămâne fară locuri de muncă.

“Guvernul Ciucă nu este decât “aceeași Mărie cu altă pălărie”, generalul devenit peste noapte prim ministru, fiind preocupat de veniturile marilor companii, în detrimentul românilor care plătesc facturi din ce în ce mai mari, aceștia fiind amăgiți cu indexări ale pensiilor, alocațiilor și majorarea salariului minim, dar în același timp aprobă dublarea prețurilor la energie! Practic, scumpirile anunțate vor anula toate creșterile de venituri cu care se laudă coaliția PSD-PNL-UDMR și chiar vor reduce puterea de cumpărare a românilor!”, mai declară deputatul AUR

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.
Back to top button