Politică

Firea are minister pe persoană fizică: Își poate angaja neamurile din Voluntari la ministerul Familiei

Doamna Gabriel Firea, noul ministru pe persoană fizică de la Ministerul Familiei spune că este singurul angajat și că nu are nici măcar un birou al ei sau un sediu cum se cuvine. Îndată ce va intra în pâine doamna Firea poate face angajari la ministerul creat special pentru dânsa, iar după cum ne-a obișnuit la Primăria Capitalei neamurile domniei sale vor primi posturi călduțe remunerate cu mii de euro lunar. Sună și frumos: „La ministerul Familiei ne angajăm familia!”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunţat, luni, că lucrează împreună cu doi-trei colaboratori la Hotărârea de Guvern de organizarea ministerului care ar trebui adoptată în următoarea perioadă. ”Deocamdată sunt singurul angajat al ministrului, dar ne organizăm”, a afirmat Firea.

”Eu am biroul la Guvern şi lucrez cu doi-trei colaboratori, neangajaţi deocamdată, la Hotărârea de Guvern de organizare a ministerului, care sper să intre într-o şedinţă de Guvern în zilele următoare, pentru că deocamdată sunt singurul angajat al ministrului, dar ne organizăm. Fiind o instituţie nouă, este normal să treacă prin această fază incipientă”, a declarat, luni, Gabriela Firea.  

Aceasta a precizat că speră ca HG să fie adoptată ât mai repede.  

”Sper ca HG să fie adoptată şi să putem să ne organizăm să lucrăm cu toate motoarele turate”, a mai declarat Firea.  

Aceasta a precizat că trebuie găsit şi un sediu al instituţiei.  

”Nu este loc la Ministerul Muncii, nici la Egalitate de Şanse, nici la Drepturile Copilului. Am înţeles că la Tineret ar fi ceva spaţiu. Poate RAPPS ne găseşte totuşi un sediu”, a mai declarat Firea.  

Back to top button